REFLECTO LANSERER NY NETTSIDE!

Christian Albretsen Nyheter


Det er 3 år siden Reflecto startet opp og vi har utviklet oss mye på disse årene. Det har også teknologien gjort og det var derfor tid for å modernisere og fornye vår nettside.

«Vi er svært fornøyde med vår nye nettside. Den speiler våre verdier og Reflectos visjon om å være fremoverlent og nytenkende, på en veldig god måte!», sier daglig leder Rie Hurlen Larsen.

Den nye nettsiden har et moderne design og gir lesere en mer brukervennlig versjon med enkel og intuitiv navigering på siden. Blant annet har nettsiden fått responsiv design, som betyr at innholdet skal se like bra ut uavhengig av om man er på PC, nettbrett eller mobil. Nettsiden skal også gjøre det lettere for kunder og kandidater og følge oss på sosiale medier.

Vi var også vært opptatt av å bruke bilder som er aktuelle og profesjonelle og valgte derfor å bruke den erfarne fotografen Nadia Frantsen.

Reflecto jobber primært med rekruttering av ledere og spesialister i Oslomarkedet. Vi har etter hvert fått svært god kjennskap til næringslivet i Oslo og ønsker derfor å profilere vår spisskompetanse på vår nye nettside. Som hovedbilde på den nye nettsiden har vi derfor valgt Barcode Oslo, som representerer vekst, nytenking og mange arbeidsplasser.

Nettsiden er utviklet i samarbeid med vår webutvikler Christian Albretsen hos Idéhuset Albretsen! Prosjektleder for Reflecto har vært Elin Skum Pettersen.

Del dette innlegget