Vårt team


Rie Hurlen Larsen

Managing Partner

Rie har jobbet med rekruttering siden 2000, og med search siden 2006. Hun har jobbet bredt innen bransjer som it/telekom, energi/olje/gass samt bygg og anlegg. Hovedfokuset har flyttet seg fra spesialistroller innen teknologi, til mer strategiske roller innen digitalisering- og endringsledelse. Hun har fire års utdannelse innen økonomi, organisasjon og ledelse.

Cut-e-sertifisert

  Telefon: 468 78 678  |  E-post: rie@reflecto.no

Bjørn Solum

Partner

Bjørn har jobbet med rekruttering i konsulentbransjen siden 1995. Han har hovedsakelig fokus på lederutvelgelse innen it/telekom, olje/gass/energi og bank/finans. Bjørn har også jobbet mye med rådgivning innen organisasjonsutvikling og coaching av toppledere og benytter dette aktivt i rekrutteringsprosessene for å skape merverdi for kunder og kandidater. Han har særlig erfaring med strategiske, kommersielle topplederroller innen digitalisering og forretningsutvikling.

Cut-e-sertifisert

  Telefon: 901 75 692  |  E-post: bjorn@reflecto.no

Fredrik Jore

Partner

Fredrik har jobbet med search og rekruttering siden 2010. Han har de første fem årene som Researcher i internasjonale konsulentselskap, hvorav de siste tre årene fra nordiske CxO og styrerekrutteringer.  Har siden 2015 vært rådgiver i Reflecto med særlig erfaring fra oppdrag i telecom, retail, teknologi og konsulentselskap. Funksjonelt knyttet til et bredt spekter av kommersielle lederroller, strategi og spesialistfunksjoner som skal levere innsiktbasert og lønnsom vekst. Bachelor i markedsføring og MSc Organisasjonspsykologi og Ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Cut-e-sertifisert

  Telefon: 412 18 284  |  E-post: fredrik@reflecto.no

Ameli Larwik Bryn

Senior rekrutteringsrådgiver

Ameli har erfaring med rekruttering siden 2008. Hun har jobbet med et bredt spekter av stillinger med hovedfokus på topp- og mellomledere. Hun har spesielt mye erfaring med Facility Management, Eiendom, Retail og Finans. I tillegg til rekruttering har hun også jobbet med ledercoaching og ulike typer for assessments i globale organisasjoner. Hun har en BA(Hons) i Financial Services fra Bournemouth University i England.

Cut-e-sertifisert

  Telefon: 473 28 726  |  E-post: ameli@reflecto.no

RONJA THUNE-LARSEN

Research manager

Ronja har jobbet med rekruttering og HR siden 2011. Hun har erfaring fra å rekruttere til et bredt spekter av roller og industrier. Deriblant kraft, telekom, FMCG, IT og konsulentselskaper. Den siste tiden har hun rekruttert til flere mellom,- og topplederstillinger. Ronja leder Research-teamet i Reflecto med fokus på faglig utvikling innenfor rekruttering og search-arbeid. Ronja har en mastergrad i samfunnsvitenskap fra Universitetet i Oslo og skrev masteroppgave om styrerekruttering til statlige selskaper.

Ronja er for tiden ute i permisjon.

  Telefon: 915 41 415  |  E-post: ronja@reflecto.no

Martine Kopstad Vanvik

Researcher

Martine har tidligere jobbet som prosjekt- og markedskoordinator og dette har gitt henne god innsikt i markedsføring, prosjektledelse og IT. Hun har også lang erfaring innen detaljhandel. Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI og en MSc i International Business fra Copenhagen Business School (CBS).

  Telefon: 992 32 560 |  E-post: martine@reflecto.no

Bettina Schultz Seljelid

Researcher

Bettina har tidligere jobbet som salgs- og kundekoordinator noe som har gitt henne god erfaring med kundebehandling og administrativt arbeid. Hun har også vært selger i bilbransjen og har god erfaring med B2C salg og proaktivt arbeid. Bachelor i Sosiologi fra Universitetet i Bergen, Årsstudium i Bedriftsøkonomi og Master i Ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI.

  Telefon: 470 78 243 |  E-post: bettina@reflecto.no

Cathrine Kristensen

Rekrutteringskoordinator

Cathrine har i flere år jobbet med personlig salg og detaljhandel har god erfaring med kundebehandlig. Hun bidrar med å ha administrativt driftsansvar med fokus på intern og ekstern service i selskapet. Cathrine har en Bachelor i Markedsføringsledelse med fordypning i Prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI.

  Telefon: 938 35 395  |  E-post: cathrine@reflecto.no