Vårt team


Rie Hurlen Larsen

Managing Partner

Erfaring med rekruttering fra 2000, siden 2006 med hovedfokus på search innen it/telekom, olje/gass/maritim og bygg/anlegg. Hun er utdannet cand.mag. innen økonomi, personal og organisasjon. Rie har i en årrekke stått i spissen for å utvikle metoder og databaser innen research i bransjen.

  Telefon: 468 78 678  |  E-post: rie@reflecto.no

Bjørn Solum

Partner

Erfaring fra rekrutteringsbransjen fra 1995. Hovedfokus på leder- og spesialistutvelgelse innen it/telekom, olje/gass/maritim og bank/finans. Han er utdannet cand.polit. fra UiO med fordypning innen personal- og organisasjonsutvikling. Bjørn har også jobbet mye med rådgivning innen organisasjonsutvikling og coaching av toppledere og benytter dette aktivt i rekrutteringsprosessene for å skape merverdi for kunder og kandidater.

  Telefon: 901 75 692  |  E-post: bjorn@reflecto.no

Fredrik Jore

Partner

Fredrik har jobbet med rekruttering siden 2010. Han har erfaring fra et bredt spekter av industrier og funksjoner, med hovedvekt på IT/Digital, FMCG og Prosessindustri. Fredrik fokuserte de to første årene på spesialister og mellomledere, og har de siste tre årene jobbet med rekruttering på toppleder og styrenivå i Norden. Han har en bachelor i Marketing med spesialisering i prosjektledelse og MSc i Leadership and Organizational Psychology fra Handelshøyskole BI.

  Telefon: 412 18 284  |  E-post: fredrik@reflecto.no

Ameli Larwik Bryn

Senior rekrutteringsrådgiver

Erfaring med rekruttering siden 2008. Hun har jobbet med et bredt spekter av stillinger med hovedfokus på topp- og mellomledere. Hun har spesielt mye erfaring med Facility Management, Eiendom og Finans. I tillegg til rekruttering har hun også jobbet med ledercoaching og ulike typer for assements i globale organisasjoner. Hun har en BA(Hons) i Financial Services fra Bournemouth University i England.

  Telefon: 473 28 726  |  E-post: ameli@reflecto.no

Maria Bø Rognan

Researcher

Maria har en Bachelor i Markedskommunikasjon og MSc i Leadership and Organizational Psychology fra Handelshøyskole BI. Hun har solid salgserfaring og er genuint interessert i grensesnittet mellom mennesker og forretning. Maria har også solide kunnskaper om evne og ferdighetskartlegging i rekrutteringsprosesser. Maria har glimt i øyet og gjør alltid det lille ekstra for kundene sine.

  Telefon: 993 27 703  |  E-post: maria@reflecto.no

RONJA THUNE-LARSEN

Research manager

Ronja har jobbet med rekruttering og HR siden 2011. Hun har hovedsakelig erfaring fra internrekruttering i IT-bransjen og har jobbet med et bredt spekter av roller deriblant konsulenter, salg og prosjektledere. Ronja har en mastergrad i samfunnsvitenskap fra Universitetet i Oslo og skrev masteroppgave om styrerekruttering til statlige selskaper.

  Telefon: 915 41 415  |  E-post: ronja@reflecto.no

Cathrine Kristensen

Rekrutteringskoordinator

  Telefon: 938 35 395  |  E-post: cathrine@reflecto.no