Vårt team


Rie Hurlen Larsen

Managing Partner

Erfaring med rekruttering fra 2000, siden 2006 med hovedfokus på search innen it/telekom, olje/gass/maritim og bygg/anlegg. Hun er utdannet cand.mag. innen økonomi, personal og organisasjon. Rie har i en årrekke stått i spissen for å utvikle metoder og databaser innen research i bransjen. Hun vil også være den som har hovedkontakten med kandidater i Reflecto-prosesser.

  Telefon: 468 78 678  |  E-post: rie@reflecto.no

Bjørn Solum

Partner

Erfaring fra rekrutteringsbransjen fra 1995. Hovedfokus på leder- og spesialistutvelgelse innen it/telekom, olje/gass/maritim og bank/finans. Han er utdannet cand.polit. fra UiO med fordypning innen personal- og organisasjonsutvikling. Bjørn har også jobbet mye med rådgivning innen organisasjonsutvikling og coaching av toppledere og benytter dette aktivt i rekrutteringsprosessene for å skape merverdi for kunder og kandidater.

  Telefon: 901 75 692  |  E-post: bjorn@reflecto.no

Line Westergaard

Senior rekrutteringsrådgiver

Erfaring med rekruttering siden 2007. Hun har hatt hovedfokus på it/telecom og jobbet med et bredt spekter av stillinger, både ledere og spesialister innenfor bransjen. Hun har mye erfaring med rekruttering til konsulentselskaper, og tidligere som internrekrutterer i linjeorganisasjon. Hun er utdannet på UiB innen samfunnsvitenskapelige fag med organisasjon, personal og coaching som tillegg.

  Telefon: 942 40 915  |  E-post: line@reflecto.no

Fredrik Jore

Senior rekrutteringsrådgiver

Fredrik har jobbet med rekruttering siden 2010. Han har erfaring fra et bredt spekter av industrier og funksjoner, med hovedvekt på IT/Digital, FMCG og Prosessindustri. Fredrik fokuserte de to første årene på spesialister og mellomledere, og har de siste tre årene jobbet med rekruttering på toppleder og styrenivå i Norden. Han har en bachelor i Marketing med spesialisering i prosjektledelse og MSc i Leadership and Organizational Psychology fra Handelshøyskole BI.

  Telefon: 412 18 284  |  E-post: fredrik@reflecto.no

Vibecke Martens Vesterdahl

Senior Researcher

Vibecke har jobbet som Researcher siden 2010, hvor hun har arbeidet hovedsakelig med stillinger innen it/telecom, bygg/anlegg og økonomi/adm. Hun har rekruttert til både spesialist-, mellomleder- og tyngre lederstillinger. Hennes utdanningsbakgrunn er en merkantil bachelor fra University of Technology Sydney, Australia, og hun har en Master of Arts i samfunnsfag fra Københavns Universitet. Vibecke har et meget bredt nettverk og benytter dette aktivt i searchprosesser, noe som bidrar til merverdi for våre kunder.

  Telefon: 957 79 857  |  E-post: vibecke@reflecto.no

Maria Bø Rognan

Researcher

Maria har en Bachelor i Markedskommunikasjon og MSc i Leadership and Organizational Psychology fra Handelshøyskole BI. Hun har solid salgserfaring og er genuint interessert i grensesnittet mellom mennesker og forretning. Maria har også solide kunnskaper om evne og ferdighetskartlegging i rekrutteringsprosesser. Maria har glimt i øyet og gjør alltid det lille ekstra for kundene sine.

  Telefon: 993 27 703  |  E-post: maria@reflecto.no