NY KUNDE – NOVACARE!

Christian Albretsen Nyheter


Har du hørt historien om den eventyrlige veksten og suksessen til NOVA Consulting Group? Det startet med Epinova, som nå er Norges markedsledende og mest komplette EPiServer-leverandør. Novanet var neste selskap ut, og det er et konsulentselskap som utelukkende består av senior ekspertise innen .NET utvikling og arkitektur. Northern Beat er et annet søsterselskap som fokuserer på strategi, ide, konsept og design, og Point Taken leverer seniorekspertise på Microsofts samhandlingsplattform SharePoint og Office365. Siste tilskudd på stammen er Novacare, som spesialiserer seg på applikasjonsforvaltning, videreutvikling og kundeivaretakelse. I dag teller gruppen 100 ansatte, er gjeldfrie og omsetter for ca 150 millioner.

Høy trivsel blant de ansatte

Gruppen tiltrekker seg spisskompetanse og seniorkonsulenter, og rekrutterer de beste innenfor hvert felt. Nåløyet for å bli ansatt er trangt. Det er svært høy trivsel blant de ansatte og det kan forklares med noe av det de tilbyr:

  • Spennende prosjekter og ambisiøse kunder
  • Intens fokus på kvalitetshåndverk
  • Markedsledende betingelser og fleksibel arbeidstid
  • Mulighet for medeierskap
  • Høyt sosialt fokus hvor også familie og partner er involvert
  • Stort fokus på kunnskapsdeling, internt og eksternt.

Kunne du tenke deg å jobbe et slikt sted? Vi ser nå etter konsulenter til Novacare. Kanskje drømmer du om en dag å jobbe i Epinova, Point Taken eller Novanet, men foreløpig besitter 2-7 års erfaring og ønsker å bli en av de beste? Da har du en spennende mulighet her. Novacare er kresen på hvem de ansetter, og ser etter deg som utmerker deg som flink innen EPiServer, SharePoint eller .NET, med klare ønsker om å bli enda flinkere.

I Novacare vil du ha en variert hverdag, i kontorfellesskap sammen med hele NOVA Consulting Group, fantastisk lunsj tilberedt av egne kokker og et yrende fagmiljø rundt deg hver eneste dag. Du vil ha ansvar for flere egne kunder og når du har et ledig minutt kan du bruke det på å sette deg inn i kunders utfordringer og løsninger, og gradvis vokse som både rådgiver og utvikler. Du vil forplikte deg til de samme kravende om et sterkt fokus på kvalitetshåndverk som i resten av gruppen og gis svært gode karrieremuligheter.

Vil du høre mer? Kontakt Line Westergaard i Reflecto Search and Selection på mail line@reflecto.no eller ring på 942 40 915.

*Bildet er hentet fra Novacares tur i høst til Harahorn Hotell.

Del dette innlegget